;

Ako by mal vyzerať badge na evente?

 Menovky sa môžu zdať ako malý detail vašej akcie, ale sú jednou z hlavných zložiek celkového zážitku účastníkov.

Dobre navrhnutý badge poskytuje účastníkom najrelevantnejšie informácie a umožňuje im, aby navzájom ľahko networkovali. Tu je 6 tipov, ktoré vám pomôžu navrhnúť zaujímavé a efektívne badge pre vašu konferenciu:

 

Čisté a jednoduché - Priestor na badge-i je obmedzený a mal by obsahovať iba najdôležitejšie informácie. Na prednej strane menovky by sa malo uviesť meno registrovaného a len niekoľko ďalších údajov, ako je napr. názov spoločnosti. Vyhnite sa preplneniu menovky informáciami, príliš mnohými farbami alebo obrázkami, aby ste udržali čistý dizajn.

Nehanbite sa, ukážte sa trochu! - Badge nemusí byť zase čisto biely len s menom. Toto je vaša udalosť, takže sa nemusíte hanbiť! Pridajte názov vašej akcie a logá na prednú stranu menovky, aby ho mohol účastník a zamestnanec na evente ľahko identifikovať. Unikátny dizajn karty spropaguje nie len tému vašej udalosti, ale môže byť pre návštevníkov aj peknou pamiatkou.

Účel - Informácie, ktoré sa rozhodnete zahrnúť do badge-u, by mali byť v súlade s jeho celkovým účelom. Ak je napríklad cieľom tohto badge-u zjednodušiť účastníkom networking, môžete farebne odlíšiť jednotlivé skupiny účastníkov. Všetky detaily, ktoré sa rozhodnete dať na badge, by mali pomôcť dosiahnuť účel vášho eventu.

Zvýšenie príjmov - Využite badge svojho eventu ako priestor pre logá sponzorov, ktorý môže vytvoriť ďalšie príjmy. Badge zabezpečí viditeľnosť loga počas celého eventu. Ak organizujete väčšiu konferenciu môžete dokonca rozdeliť účastníkov do rôznych skupín (podľa záujmov / demograficky) a podľa toho zverejniť na badge-i jednotlivých sponzorov.

Prispôsobenie a personalizácia - Vytvorte osobnejší zážitok pre účastníkov s menovkami vašej udalosti. Prispôsobte badge na základe typu účastníka, aby účastníci, rečníci, vystavovatelia atď. mali jedinečný dizajn. Badge si môžete prispôsobiť ešte viac zvýraznením vecí ako VIP alebo špeciálneho loga pre účastníkov, ktorí sú na evente prvýkrát...

Informujte svojich účastníkov – Badge vášho eventu môžete použiť aj ako priestor na poskytnutie užitočných informácií účastníkom. Zvážte napríklad zverejnenie programu podujatia alebo mapy miesta konania na zadnej strane karty, aby ste ľuďom pomohli zorientovať sa. Môžete tiež zahrnúť heslo na Wi-Fi.

Celkovo môžu byť badge malé, ale sú pre vašu udalosť a účastníkov neuveriteľne dôležité. Dúfame, že tieto tipy vám pomôžu navrhnúť efektívne a kreatívne badge, ktoré vyniknú v dave a zaujmú vašich účastníkov.

Kontakt

Inviton s.r.o.
Dvořákovo nábrežie 8
811 02 Bratislava
Slovenská republika